Bereid u voor op uw bezoek aan de Picanol-stand op de belangrijkste handelsbeurzen van dit jaar! Download de Picanol Trade Fair-App en bekijk wat er allemaal te zien is.

INTERACTIEVE BEURSAPP: Picanol Trade Fair-App

De beursstanden waarmee Picanol zijn machines op de belangrijkste handelsbeurzen van dit jaar zal voorstellen zijn erop gericht de mogelijkheden en speciale functies van de weefmachines maximaal te benadrukken. Picanol nodigt u uit voor een virtuele wandeling langs onze standen met een nieuwe interactieve app. Navigeer vanuit de palm van uw hand door de volledige Picanol-stand. Blader door de volledige lijst machines, sorteer volgens producttype of bekijk een overzicht van alle functies. Met de nieuwe virtuele stand van Picanol is het of u zich echt in de expohal bevindt, met beelden en video’s van de machines en de mogelijkheid om met Picanol contact op te nemen. Een fantastische manier om nieuwe weeftechnologieĆ«n te ontdekken!

Met onderstaande link downloadt u de gloednieuwe app (voor iOS, Android en Windows) waarmee u Picanols beursstand ontdekt.

- Klik op de knop voor respectievelijk iOS, Android of Windows om de Picanol Trade Fair-App te downloaden.