Laat ons samen groeien.

Laat ons toosten op onze verwezenlijkingen van het voorbije jaar, én op die van de komende jaren. Want ook dit jaar biedt ons weer heel wat prachtige kansen om samen te groeien.

Groeien is de essentie van het weven.

Draad per draad en lijn per lijn produceren onze weefmachines een enorm aantal – gewone en buitengewone – soorten stoffen. Van het simpelste tot het meest complexe textiel. Net daarom biedt Picanol een zeer uitgebreid gamma machines en diensten aan dat wevers in staat stelt om elke denkbare stof te produceren.

Groeien is de essentie van het zakendoen.

Het voortdurend streven om sneller, beter en meer kostenefficiënt te weven, is dan ook uw ambitie en onze motivatie. Net daarom maakt Picanol haar machines steeds energie-efficiënter, gebruiksvriendelijker en eenvoudiger om in te stellen.

Groeien is de essentie van de toekomst.

De wereld is meer dan ooit in verandering. Enkel wie bereid is om te leren en te anticiperen, zal overleven.

Net daarom produceert Picanol duurzame, toekomstgerichte en intelligente machines die zich eenvoudig aanpassen aan verschillende omstandigheden en onderling kunnen communiceren. En dat is ook waarom Picanol een intelligente en open organisatie wil zijn die naar haar klanten luistert, om zo samen aan de toekomst te bouwen.

Want ons doel is om samen te groeien. Met u, onze klant en onze partner.

Wij zijn er alvast van overtuigd dat de toekomst fantastische mogelijkheden voor ons in petto heeft.

Dus laat ons samen groeien in 2015 en ver erna.

 

Luc Tack

Managing Director