TechTextil-handelsbeurs in Mumbai.

Picanol India zal voor de vierde keer tentoonstellen op de tweejaarlijkse TechTextil-handelsbeurs in Mumbai van 13 tot 15 september 2017. TechTextil is de grootste internationale handelsbeurs voor Technisch Textiel en het belangrijkste gecentraliseerde marketing- en sourcingplatform ter wereld voor gebruikers en producenten van technisch textiel.

 

Picanol, een wereldleider in de sector van weefmachines, kent steeds meer succes in de markt van Technisch Textiel. We bieden technische wevers op maat gemaakte oplossingen voor zeer specifieke toepassingen, op basis van machineplatformen die ook in mainstreamtoepassingen worden gebruikt. Onze technische klanten kunnen daardoor genieten van de allernieuwste technologieën en prestaties in combinatie met de duidelijke voordelen van onze leidende positie, zoals de uitgebreide middelen voor onderzoek en ontwikkeling, de gestroomlijnde productie- en assemblageprocessen en een wereldwijd netwerk voor verkoop en dienstverlening.

Picanol is actief in India sinds 1956 en eind 2007 is Picanol India opgericht. Later dit jaar zal Picanol India dus zijn 10e verjaardag vieren in India! Picanol India heeft zijn hoofdkwartier in New Delhi, met regionale kantoren in Mumbai en Coimbatore en vertegenwoordigers die gevestigd zijn in de belangrijkste regio’s voor textielproductie zoals Ludhiana, Bhilwara, Ahmedabad, Surat en Kolhapur. We bedienen dus het volledige Indische continent met een ultramoderne organisatie voor verkoop en service met meer dan 40 medewerkers.

 

Op de handelsbeurs zal Picanol India op verschillende terreinen baanbrekende oplossingen presenteren, zoals breed weven (tot 540 cm), zwaar weven en specifieke oplossingen voor autozetels, kogelvrije stoffen, coated fabric en andere.

Picanol India’s stand van 36 m2 in het Bombay Convention & Exhibition Centre in Goregaon vindt u in Hal 6 Stand nr. 43.

Technisch textiel vormt het snelst groeiende segment van de wereldwijde textielindustrie en Picanol heeft de ambitie om samen met zijn technische klanten verder te blijven groeien en zo hun succes op de markt te consolideren. We kijker ernaar uit al onze klanten, partners en potentiële klanten te verwelkomen om nieuwe ideeën, kansen en lopende projecten te bespreken.

Daarom hebben we een speciaal Indian Technical Team opgericht dat helemaal klaar is om de technische markt te bedienen.