Maak kennis met Team Technical op TechTextil in Frankfurt

Of u nu regelmatig naar TechTextil komt of niet, u weet wat u kunt verwachten: er zijn duizenden verschillende technische weefsels en niemand kan ze allemaal weven. Actief zijn in de markt van technische stoffen betekent dus bijna automatisch dat u actief bent in een nichemarkt, en daar is niets mis mee.

Vandaag de dag gaat de technologische vooruitgang echter steeds sneller en sneller. Ook bij technisch weven is deze ontwikkeling sterk merkbaar, en de markten veranderen sneller dan ooit. Het laatste wat u wilt, is vast komen te zitten in een uitdovende nichemarkt wanneer de markt verandert en u niet kunt volgen.

Houd dit dus in gedachten wanneer u zich voorbereidt op een bezoek aan de volgende editie van TechTextil in Frankfurt. Het zou ook een goede reden kunnen zijn om te gaan praten met de mensen van Team Technical van Picanol. Zij kunnen u uitleggen waarom Picanol een interessante optie is voor uw volgende investeringen.

Veel premiummarkten bieden een premium dienstverlening in vergelijking met hun tegenhanger in de mainstreammarkt. Vreemd genoeg lijkt dit niet het geval te zijn in de markt van technische stoffen, waar wevers niet genieten van de snelheid en de kwalitatieve dienstverlening die de standaard zijn geworden in de mainstreammarkt. Picanol is groot geworden in de mainstreammarkt en we zijn het dus gewoon om een uitstekende klantenservice te bieden als basisbehoefte voor competitiviteit. Eenvoudigweg gezegd: we doen meer moeite.

Elk dag werken onze teams bij Picanol samen om onze klanten te helpen groeien. Onze jarenlange ervaring in de mainstreammarkt en onze specifieke kennis van de technische markt, daar draait het allemaal om bij “Team Technical”. Als lokaal beschikbare eerste contactpunten, zijn ze gespecialiseerd in dienstverlening voor onze technische klanten en groeien ze mee met hun behoeften.

Neem dus even de tijd om met Picanols Team Technical te gaan praten in Frankfurt in de Belgian Lounge (een initiatief van BETEXMA, de Belgische Textielmachinebouw Associatie), in Hal 3, niveau 0 stand B28. U zult zien dat ze een multidisciplinair team vormen dat vastbesloten is de ervaring uit de mainstreammarkt over te brengen op de technische markt. U kunt er echt voordeel bij hebben!

In afwachting kunt u ook een bezoek brengen aan de nieuwe sectie op onze website met video's over hun visie op een aantal belangrijke onderwerpen.