Meet Team Technical in the videos

Discover more

Technisch weven verdient een stevig duwtje in de rug. Maak kennis met Picanol Team Technical.

Lees meer

Team Technical op Techtextil Frankfurt

Lees meer

Laat ons samen groeien

Lees meer

Klanten aan het woord

Lees meer

Download de Picanol Tex-App. Een pak interessante functies voor veeleisende wevers. Beschikbaar voor iOS, Android en Windows.

Lees meer

Hoe kunnen we samen groeien

Groei komt nooit zomaar uit het niets. Een principe dat zeker van toepassing is in de weefindustrie. Want enkel door factoren zoals snelheid, veelzijdigheid, capaciteit en precisie op punt te stellen, kan groei ontstaan. Vaak is het verbeteren van een van deze factoren al voldoende om vooruitgang te boeken, maar kunt u zich de resultaten inbeelden als Picanol élk aspect verbetert? Dus, bent u klaar om te groeien?

Ontdek de principes

Klanten aan het woord

BZ Jakar

De hoge kwaliteit en snelle service aangeboden door Picanol zijn twee zeer belangrijke elementen voor BZ Jakar, met het oog lanttevredenheid, de tijop de kdige productie en de marketing.

Dhr. P.K. Acharya - Senior Voorzitter - Technisch

Siyaram is uitgegroeid tot een van de grootste klanten voor grijpermachines, door de afgelopen jaren 188 exemplaren van verschillende generaties in huis te halen. De recentste investering bestaat uit de installatie van 120 OptiMax grijperweefmachines in de fabriek te Tarapur.


Picanol neemt deel aan Techtextil Atlanta

3 April 2018

Picanol neemt deel aan Techtextil Atlanta, dat van 22 tot 24 mei doorgaat en zal er te vinden zijn op stand 3211.

Lees meer
Picanol neemt deel aan Techtextil Atlanta

Picanol presenteert innovaties op grijper- en luchtweefmachines op ITM Istanbul

30 March 2018

The ITM 2018 fair is being held at the Tüyap Convention and Congress Center in Istanbul from 14 to 17 April. Underlining the importance of the Turkish market, the Picanol team will be exhibiting two rapier and two airjet weaving machines in Hall 2, Booth 216. Van 14 tot 17 april vindt in het Tüyap Convention and Congress Center in Istanboel de beurs ITM 2018 plaats. Om het belang van de Turkse markt te onderstrepen, zal het Picanol-team twee grijper- en twee luchtweefmachines in hal 2, stand 216 tonen.

Lees meer
Picanol presenteert innovaties op grijper- en luchtweefmachines op ITM Istanbul

Badstofseminarie in Denizli

30 March 2018

Op woensdag 14 maart presenteerde Picanol zijn TerryMax-i machine aan vertegenwoordigers van de sector van de badstofhanddoeken in Turkije. Ongeveer 120 fabrikanten van badstofhanddoeken woonden het seminar in de industriezone van Denizli bij.

Lees meer
Badstofseminarie in Denizli